Crematorium Alphen aan den Rijn

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Het crematorium in Alphen aan den Rijn

Een sfeer van rust en gedenken straalt niet alleen uit de lommerrijke omgeving, maar komt ook in alle ruimtes in het crematorium in Alphen aan den Rijn terug. De stijlvolle tinten van het meubilair is in het hele gebouw doorgevoerd. Er is een mooie familiekamer waar een intieme plechtigheid kan plaatsvinden. Daarnaast biedt de aula in het crematorium in Alphen aan den Rijn plek voor een grotere groep belangstellenden; ruim 100 personen kunnen hier een zitplaats vinden, nog zo’n 100 mensen kunnen er staan. Bij zeer grote belangstelling kan dan ook nog uitgeweken worden naar de hal en de familiekamer waar via een tv-scherm niets hoeft worden gemist van de uitvaartplechtigheid.

Historie komt samen in crematorium Alphen aan den Rijn

In de ontvangstruimte worden alle genodigden vooraf opgevangen. Dit is ook de ruimte waar na de plechtigheid de condoleances plaatsvinden. Deze ruimte in het crematorium in Alphen aan den Rijn beschikt nog over de historische elementen van de oude aula, waar de nieuwe omheen is gebouwd. Een mooie plek om na te praten over het leven van de overledene. Wat u daarbij aan consumpties zou willen aanbieden, is geheel aan u. Samen met u zal Uitvaart24 een mooie uitvaart kunnen organiseren in het crematorium in Alphen aan den Rijn. Een plechtigheid ’s avonds behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijkt u wel even in de pakketten en tarieven wat is inbegrepen en wat niet.

Een uitvaart regelen in Alphen aan den Rijn?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Alphen aan den Rijn. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7483 of mail naar info@crematorium-alphenaandenrijn.nl

Leven in beeld en geluid in crematorium Alphen aan den Rijn

Ook kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten voor een audio- of videopresentatie in het crematorium in Alphen aan den Rijn. De ervaring leert dat illustreren van het levensverhaal van de overleden met foto’s of zelfs video’s de nabestaanden kan helpen in deze emotionele periode. Ook passende muziek begeleidt de herinnering aan de overledene zo dat het helend kan werken. Een klein elektronisch orgel is aanwezig, andere live muziek kan ook geregeld worden. Na de plechtigheid is het mogelijk om in het crematorium in Alphen aan den Rijn met een aantal naasten aanwezig te zijn bij het invoeren van de kist in de crematieoven.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Alphen aan den Rijn

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Alphen aan den Rijn zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7483

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Stadskanaal:
Crematorium Alphen aan den Rijn
Verlengde Aarkade 22
2406 LB Alphen aan den Rijn
Crematie in Stadskanaal vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven