Crematorium Doetinchem

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Het crematorium in Doetinchem

Vanuit de verschillende ruimtes heeft u een prachtig uitzicht over het Achterhoekse landschap. Een sfeervolle plek om een mooi afscheid te realiseren. Het crematorium in Doetinchem heeft 2 aula’s. De grotere zaal, de Van Baerzaal biedt zitplaatsen voor 150 personen, en ruimte voor meer genodigden. De plechtigheid kan bij nog grotere belangstelling gevolgd worden via een beeldscherm in de ontvangstruimte. Daarnaast heeft dit crematorium in Doetinchem een kleinere, meer intieme aula, geschikt voor maximaal 25 personen: ’t Voorhuus. Hier kunt u zowel het afscheid, de dienst als de condoleance laten plaatsvinden.

Herdenken met beeld en geluid in crematorium Doetinchem

Uiteraard biedt het crematorium in Doetinchem ook de mogelijkheid de plechtigheid te illustreren met muziek, foto’s en/of film. De aula’s en de condoleanceruimtes van het crematorium in Doetinchem beschikken over een beeldscherm met geluid waarop u een diapresentatie of een filmpje kunt laten afspelen. U kunt dit middels een DVD of USB-stick aanleveren of uw eigen laptop meenemen. Het is wel belangrijk dat uw foto’s zodanig zijn opgenomen dat de diapresentatie automatisch start.

Een uitvaart regelen in Doetinchem?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Doetinchem. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 2356 of mail naar info@crematoriumdoetinchem.nl

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Stadskanaal:
Crematorium Doetinchem
Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem
Crematie in Stadskanaal vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven