Crematorium Haarlem

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Haarlem, sfeervol en licht, ook ‘s avonds

Crematorium Haarlem was aan de Vergierdeweg met haar modern vormgegeven gebouw altijd al een bijzondere locatie voor een stijlvolle crematie. Na een recente verbouwing is deze sfeer behouden. Open, licht en toch warm, opgetrokken uit hout en glas. De eenvoud van de constructie nodigt uit tot bezinning. De nieuwe comfortabele zitbanken en speelse beplanting binnen en buiten maken het sfeervol. Door al het glas leek de binnentuin al deel uit te maken van de aula, nu is dat ook daadwerkelijk een plek waar nog 80 zitplaatsen zijn gerealiseerd. Ook ‘s avonds biedt deze openheid een prachtig decor, het dak is namelijk voor een groot deel van glas. Dus met een mooie sterrenhemel is de sfeer compleet.

Moderne faciliteiten op gebied van beeld en geluid in Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem heeft een uitgebreide muziekcollectie voor u beschikbaar, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen CD meebrengen, of een USB stick aanleveren. Vooraf testen is beslist aan te raden. Uw uitvaartondernemer zal u hierbij adviseren. Uiteraard is er een beamer met een projectiescherm beschikbaar in de aula. Daarnaast is het mogelijk om muziek af te spelen in de ontvangstruimte en condoleanceruimte. Beelden van de overledene kunnen hierbij vertoond worden. 

Buiten en/of binnen in Crematorium Haarlem

De aula ligt centraal in het gebouw en ligt aan een soort vierkant binnenhof, vergelijkbaar met een kloostertuin met omliggende gangen. De tuin verbindt alle onderdelen van een crematie. De ontvangstruimtes, de aula, de crematie-ruimte zelf, de condoleanceruimte en het columbarium. De rituele rondgang. De kist kan naar wens op verschillende plekken worden geplaatst. Voor grotere gezelschappen kunnen de deuren worden geopend. Met de 80 extra zitplaatsen in de buitenaula kunnen nog meer mensen de plechtigheid bijwonen. U kunt ook alleen de buitenaula reserveren. Het buitenterras is voorzien van verwarming.  

Alle dienstverlening onder één dak in Crematorium Haarlem

Sinds de verbouwing is naast een nieuw crematorium ook de mogelijkheid gecreëerd om de overledene hier op te baren. Zo kan zelfs hier de kist pas gesloten worden, als men dat wenst. De aula biedt nu voor 150 personen zitplaatsen en er zijn zo’n 100 staanplaatsen. Ook op het gebied van catering en gebruik van diverse ruimten is veel bespreekbaar. Een familiekamer, de condoleanceruimte met ruim buitenterras en een patio. Bijzonder is natuurlijk ook de avondopenstelling. Deel uw wensen met de uitvaartondernemer. Diens ervaring zal u helpen een mooi afscheid van uw dierbare te realiseren.

 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Neem contact op met Uitvaart24 en we bespreken met u alle mogelijkheden voor een afscheid in Crematorium Haarlem. 

Bel 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminhaarlem.nl. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Stadskanaal:
Crematorium Haarlem
Vergierdeweg 271
2026 BJ Haarlem
Crematie in Stadskanaal vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven