Crematorium Venlo

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Venlo

Met het gebruik van kleuren als beige, bruin, geel en groen komt een geruststellende sfeer tot stand. Deze sfeer is in het crematorium in Venlo toegepast in de ontvangstruimte en de aula. In de condoleanceruimte zijn wat meer rode tinten gebruikt, die ook heel warm zijn, maar een andere emotie aanspreken. Zoveel aandacht voor tinten en gevoelens is voelbaar in de ruimte. Een mooie entourage voor een afscheid om niet snel te vergeten.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden in het crematorium in Venlo.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Venlo zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Groot of klein gezelschap in crematorium Venlo

Als u met een kleinere groep gebruik wilt maken van de grote condoleanceruimte van het crematorium in Venlo, kan een tussenwand worden dichtgeschoven. Zo wordt de ruimte verkleind en zo intiem gemaakt als wenselijk is. Op deze manier kunnen er ook twee koffiekamers tegelijk gebruikt worden, zonder dat de families elkaar tegenkomen. In de pakketten van Uitvaart24 krijgt u een idee wat er op het gebied van consumpties is inbegrepen. Mocht u andere idee├źn hebben, vraag het uw uitvaartleider gerust.

Crematie in Venlo, volop mogelijkheden

De techniek is in het crematorium in Venlo zover dat via een beveiligde omgeving ook vanuit een andere locatie de uitvaart gevolgd kan worden. Natuurlijk is deze techniek ook in staat beelden en geluid tijdens de plechtigheid in het crematorium in Venlo te laten zien en horen. U kunt zelf aanleveren wat u wilt op dit gebied, maar graag in overleg met uw uitvaartleider.
In de omgeving is een prachtig bos, waar na een maand de as eventueel zou kunnen worden uitgestrooid. In aanwezigheid van de familie of zonder dat de familie daarbij is. Natuurlijk kunt u zelf bepalen wat u met de as zou willen doen. De informatiemap die het crematorium in Venlo u naderhand toestuurt zal u informeren over alle mogelijkheden op dit gebied.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Stadskanaal:
Crematorium Venlo
Grote Blerickse Bergenweg 30
5927 PB Venlo
Crematie in Stadskanaal vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven